سیاست تا دیانت

محمد صالح

حقوق‌های طبیعی

وزیر صنعت و تجارت: گرفتن حقوق‌های بالا در دنیا امری طبیعی است و نیازی به سر و صدا در خصوص این مسئله نبود. (جراید ۲۲/۴/۹۵)

* جهت اطلاع آقای وزیر، بعضی از موارد دیگری هم که در دنیا طبیعی است به شرح زیر می‌باشد:

۱ـ پاسخ‌گویی کامل وزرا و مسئولین به رسانه‌ها و مطبوعات و این‌که متولیان امور به صورت دائم زیر نظر خبرنگاران و رسانه‌ها هستند و باید به آنها استنطاق پس بدهند.

۲ـ امکاناتی که در اختیار یک وزیر است فاصله چندانی با امکانات یک کارشناس یا کارمند عادی ندارد یعنی اتاق وزیر ده یا پانزده برابر اتاق یک کارشناس مساحت ندارد یا تزئینات و دکوراسیون اتاق وزیر معادل دکوراسیون و تزئینات اتاق‌های معمولی وزارت خانه است نه این که هر وزیری مطابق هوس و اشتهایش چند صدمیلیون خرج تغییر دکوراسیون دفترش کند و به کسی هم جواب ندهد.

۳ـ وزرا و مسئولین مثل سایر مردم در برابر قانون تسلیم‌اند و نمی‌توانند فک و فامیل و اهل و عیال خلافکارشان را با یک تلفن از کلانتری بیرون بکشند و در عدلیه اعمال نفوذ کنند!

۴ـ وزیران و مسئولین نمی‌توانند مجموعه زیردست‌شان را به محل استخدام بچه محل‌ها و پسرخاله‌ها تبدیل و مشکل اشتغال خاندان مربوطه را حل و فصل کنند!

 

وظیفه دانشگاه

کنسرت موسیقی دانشگاه بین‌المللی قزوین در حضور مسئولان فرهنگی این دانشگاه به مراسم رقص مختلط تبدیل شد. (جراید ۳۱/۲/۹۵)

* گزارش یکی از مسئولان فرهنگی دانشگاه بین‌المللی قزوین به مقامات مافوق:

خوشوقتم که به اطلاع عالی برسانم در پرتو رهنمودهای حضرتعالی و در اجرای اوامر صادره، ضمن بسیج کلیه امکانات لازم جهت برپایی یک مجلس رقص مختلط با شکوه و آبرومند (که در خور شأن و مقام یک دانشگاه بین‌المللی باشد) از کلیه دانشجویان مستعد و علاقمند جهت شرکت در این مجلس و گرم‌تر شدن آن دعوت به عمل آمد و به ویژه از دانشجویان خوش کمر، خوش اندام و مسلط به رقص‌های بندری، عربی، ترکیه‌ای، خارجی، فرنگی و… به صورت حضوری خواسته شد تا به عنوان یک وظیفه فرهنگی در این مجلس حاضر شده و فنرگونگی کمر و اندام‌شان را به منصه ظهور برسانند. همچنین جهت افزایش شباهت این مجلس با نظائر آن در کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته، به شرکت‌کنندگان مؤنث ابلاغ شد که تا سرحد امکان از پوشش متناسب با این مجالس (مانتوهای خیلی کوتاه و بدون دکمه، شلوارهای فوق‌العاده استرج، بلوزهای چسبان، شال‌های کوتاه و کم حجم و…) استفاده کرده و از حضور دانشجویان دختر فاقد آرایش یا برخوردار از پوشش شرعی در این مجلس ممانعت به عمل آمد. همچنین تدابیر لازم جهت خنثی‌سازی تحرکات معدود عوامل عقب‌مانده و غیرمتمدن و چماق به دستی که مخالف برگزاری این مراسم بودند اتخاذ گردید که در نتیجه مراسم طبق پیش‌بینی‌های به عمل آمده و بلکه از آن هم پرشورتر و جذاب‌تر برگزار گردید تا آنجا که جمعیت از مرز کشف حجاب گذشته و به مرحله بی‌خودی رسیدند به گونه‌ای که روح رضاخان مرحوم در جلسه حلول نموده و ضمن تفقد از برپاکنندگان این جلسه، از آنان به نحو ملوکانه تقدیر به عمل آورد!.

در حاشیه این مراسم تعدادی از دانشجویان حاضر در مجلس، ضمن تأکید بر بی‌ریا بودن آن تأکید کردند که ممکن است سواد چندانی نداشته و نمرات را به زور گریه و خواهش از اساتید اخذ نموده و به جای تحقیق از نظام کپی ـ پیس بهره‌برداری کرده باشند، اما عوض همه این‌ها چنان قِر دادن و حرکات موزون یاد گرفته‌اند که معادل یک دکترای حرفه‌ای رقاصی از پاریس می‌ارزد و امکان اشتغال آنها را در رقاص‌خانه‌ها و کاباره‌های اقصی نقاط جهان فراهم خواهد کرد!

 

برجامیات

در حالی که در سال ۲۰۱۴ میلادی (قبل از برجام) درآمد نفتی ایران ۵۳ میلیارد دلار بود پس از برجام (یعنی در سال ۲۰۱۵) درآمد نفتی ایران به ۲۷ میلیارد دلار کاهش پیدا کرده است.

(گزارش اپک، ۴/۴/۹۵)

در این رابطه بعید نیست:*

۱ـ نفت ایران در سال ۲۰۱۵ «برجامیده» شده باشد!

۲ـ همان جوری که صنعت هسته‌ای ما هم در این سال «برجامیده» شد!

۳ـ و همان‌گونه‌ای که صدها فروند هواپیمای مسافربری خریداری شده از آمریکا و اروپا یک دفعه دچار «برجامایش» شده و از صفحه روزگار محو گردیدند.

۴ـ اتفاقأ در همین سال تمام ترک‌هایی که روی دیوار تحریم‌ها ظاهر شده بود با یک «برجام» ناگهانی از بین رفته و دیوار تحریم‌ها سالم و بدون هرگونه ترک باقی ماند.

۵ـ انشاالله به مرور زمان و پس از نتایج برجام درآمد نفتی ما سال به سال کاهش پیدا خواهد کرد تا این که سهم نفت در سبد صادراتی ما به صفر برسد و به برکت برجام به اقتصاد بدون نفت برسیم!

۶ـ البته در حاشیه کتاب قانون بوعلی چنین آمده که جوشانده «برجام» رافع یبوست و قابض است و علاج قطعی اسهال است و اگر آن‌را در آب توافق ژنو بخیسانند و با برگ تازه گزنه مخلوط کرده و به در آمد نفتی بمالند رطوبت آن را گرفته و مقدارش را نصف خواهد کرد.

 

فیلترینگ بی‌حاصل

وزیر ارشاد: فیلترینگ فضای مجازی بی‌حاصل است. دنیا در حال تحول است و ما باید خود را برای جهانی آماده کنیم که اینترنت و شبکه‌های ماهواره‌ای به راحتی و رایگان توسط گوشی‌های تلفن همراه قابل دریافت است. (جراید شهریورماه سال پیش)

* درنسخه‌ای نایاب از دیوان «شاه نعمت‌الله ولی» چنین آمده که روزگاری می‌رسد که دنیا آن‌قدر متحول می‌شود که خلایق چیزی به قاعده نصف یک چپق در دست می‌گیرند و در آن از شرق و تا غرب را مفتکی نظاره می‌کنند و در آن زمان فردی وزیر ارشاد است که پا جای پای شاه نعمت‌الله گذاشته و آینده را مثل روز روشن می‌بیند، اما دولتش مستعجل است و به زودی از کار بی کار می‌شود و مردم در همان چیزهای به قاعده نصف چپق هزاران خبر و عکس درباره جناب وزیر خواهند دید که جناب ایشان با شنیدنش رنگ به رنگ خواهند شد و پشت دست‌شان را دندان خواهند گرفت و از مقامات درخواست فیلترینگ آن خزعبلات و لاطائلات را خواهند کرد، اما یکی برخواهد گشت و به ایشان خواهد گفت: زکی! مگر خودت نبودی که می‌گفتی فیلترینگ فضای مجازی بی‌حاصل است و در آن روز جناب وزیر سابق صیحه‌ای خواهد زد و با نعره خواهد گفت خودم کردم که لعنت بر… !

 

وظایف دولت

رئیس‌جمهور: ساخت مسکن، فرودگاه و جاده وظیفه دولت نیست. (۱۰/۳/۹۵)

رئیس‌جمهور: به بهشت بردن مردم وظیفه دولت نیست. (۳/۳/۹۳)

رئیس‌جمهور: مردم باید هزینه بهداشت و درمان و تحصیل خود را بپردازند. (سال گذشته)

* بر این منوال یحتمل وظایف دولت عبارت باشد از:

۱ـ برپایی کنسرت‌های موسیقی و حمایت از برگزاری کنسرت‌های موسیقی و رفع موانع احتمالی پیش روی کنسرت‌ها و مقابله و برخورد قانونی با مخالفان کنسرت و قلع و قمع آنها (خصوصاً اگر کنسرت‌ها مختلط و همراه با حرکات موزون باشد.)

۲ـ تأکید بر این که فیلترینگ فضای مجازی و نظارت بر آن نه ممکن است و نه مطلوب!

۳ – تأکید بر این که نظارت بر تولید فیلم و تئاتر و کتاب و کنسرت وظیفه دولت نیست!

۴ـ انعقاد «برجام» و تبلیغ فواید و خواص آن و کوبیدن کله منتقدان «برجام» بر سنگ.

۵ـ تلاش برای بهبود رابطه با غرب و اروپا و انشاالله آمریکا.

۶ـ حمایت از تولید فیلم‌های پر باری مثل پنجاه کیلو آلبالو.

۷ـ تشویق واردات و ترویج مصرف کالاهای خارجی و حمایت از تولید خارجی به هر نحو ممکن.

۸ـ متهم کردن آمران به معروف و ناهیان از منکر به اسیدپاشی روی زن و بچه مردم.

۹ـ سه برابر کردن حقوق اعضای کابینه طی سه سال.

۱۰ـ یادآوری این که اگر روابط‌مان با کدخدا بهبود پیدا نکند بعید نیست که در آینده نزدیک ما را از دهات بیرون کرده و ما را به چوپانی هم قبول نکنند!

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *